100.000 de petarde ascunse printre leguem, descoperite la PTF Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – SPF Calafat au depistat un cetăţean român care intenţiona să introducă ilegal în ţară materiale pirotehnice  ascunse printre legume.

În data de 01.10.2014, ora 01.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind ca pasager într-un microbuz marca Fiat, cetăţeanul român Gelu P., în vârstă de 38 de ani.

Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au descoperit în interiorul microbuzului ascunse printre cutiile cu legumele declarate, 20 de baxuri cu materiale pirotehnice cu inscripţia TROPIC FIRE BG KO203T, MARCH CRACKER 3S (100.000 de petarde din categoria 4) pentru care cetăţeanul român nu a putut prezenta documente de provenienţă şi nici autorizaţie de deţinere, transport, comercializare şi import pentru articole pirotehnice.

Poliţiştii de frontieră au reţinut întreaga cantitate de petarde în valoare de 1200 de lei în vederea continuării cercetărilor, iar persoanei în cauză i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.