Cetăţeană din Afganistan depistată la PTF Calafat cu documentele altei persoane


Poliţiştii de frontieră din Calafat au depistat un cetăţean afgan de sex feminin care a prezentat la controlul de frontieră documente de călătorie grecești aparţinând altei persoane.

Ieri, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră,cetățeanul sârb Milan K.,în vârstă de 33 de ani, conducând un autoturism  marca Nissan,având ca pasageri două persoane  de sex feminin, care au prezentat la controlul de frontieră un pașaport sârbesc și unul grecesc.
Procedând la verificarea documentelor, poliţiştii au constatat că persoana care s-a legitimat cu pașaportul grecesc nu este una și aceeaşi cu persoana din fotografia aplicată în documentul de călătorie, după metoda portretului vorbit.
Cu ocazia cercetărilor, s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţeană din Afganistan,se numește Sakina L. şi are 50 de ani. Aceasta a declarat că a procurat documentul de la o persoană necunoscută, în schimbul sumei de 1.000 de euro.
Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului comun de frontieră persoanele au fost preluate autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.