O tânără din Calafat, participantă la emisiunea „Supermodels by Catalin Botezatu”

O tânără din Calafat are sanse reale la o carieră de modeling, aceasta, în vârstă de 18 ani, se numără printre participantele la emisiunea „Supermodels by Catalin Botezatu”

Tânăra calafeteancă este elevă a Liceului Teoretic “Independenţa”, iar, pe lângă faptul că are dimensiunile dorite de multe fete, este şi o fată foarte deşteaptă.

Aspirantii la statutul de Supermodel nu sunt doar manechine, ci trebuie sa dovedeasca faptul ca au charisma, spontaneitatea, atitudinea necesare pentru a cuceri lumea showbiz-ului si publicul.

Pe langa demonstrarea calitatilor de manechin, concurentii vor fi pusi in situatia de a-si arata calitati de dansator, actor si chiar acrobat. Nu de putine ori, acestia vor trece prin situatii-limita, probe inedite, ce le vor testa curajul si vointa.

Emisiunea „Supermodels by Catalin Botezatu” va incepe in curand la Kanal D.

Sursa:realitateadunareana.ro

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.