Operațiune dificilă pentru scoaterea unui șofer din cabina unui TIR răsturnat


Pompierii doljeni au fost solicitați să intervină astăzi, în jurul orei 07:38, la un accident rutier în localitatea Calafat, pe DN 56 Km 85.

La locul intervenției s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Calafat cu un echipaj de descarcerare și o autospecială de lucru cu apă și spumă. La sosirea echipajelor de pompieri la fața locului au constatat că este vorba de un autotren (TIR) încărcat cu cabluri electrice răsturnat pe partea stângă în șanțul de apă pluvială iar, șoferul încarcerat în cabina acestuia.

Cei 11 subofițeri și 1 ofițer au lucrat mai bine de o oră până au reușit să extragă victima, șoferul în vârstă de 36 de ani, care era prins în cabina autocamionului, i-a fost acordat primul ajutor medical iar, după aceea fiind transportat la spitalul din municipiul Calafat de către o ambulanță SAJ. În urma accidentului autotrenul a fost avariat în proporție de 60%.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.