Semiremorcă căutată în Franţa, descoperită la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit o semiremorcă care figura in bazele de date ca fiind furată din Franţa.

În data de 25.11.2016, în jurul orei 04.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul bulgar Ebazer B., în vârstă de 45 ani, la volanul unui ansamblu de autovehicule, format dintr-un cap tractor înmatriculat în Bulgaria şi o semiremorcă înmatriculată în Franţa.

Cu ocazia controlului de frontieră, s-a constatat că remorca figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de Franţa în data de 13.04.2016. Faţă de cele constatate, conducătorul auto a declarat că nu are cunoştinţă despre faptul că remorca se afla în atenţia autorităţilor.

Remorca, în valoare de 45.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul P.T.F. Calafat, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”tăinuire”.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.