Calafetean prins cu armă cumpărată ilegal din Bulgaria

Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Calafat au organizat, vineri, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor la regimul armelor şi muniţiilor. 

Cu această ocazie a fost depistat Marcel F., din municipiul Calafat,  judeţul Dolj, care deţinea o armă neletală, calibrul 4,5 mm, care era prevăzută cu un încărcător în care se aflau 3 bile metalice.

 Bărbatul a declarat că fiul său, de 26 de ani, a cumpărat arma în cursul lunii august 2016, din oraşul Vidin, Bulgaria, a introdus-o ilegal în ţară şi a deţinut-o fără drept, nefiind autorizat conform prevederilor legale. Arma a fost ridicată de către poliţiştii doljeni în vederea continuării cercetărilor. 

În acest sens a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată, fapte prev. şi ped. de art. 342 alin. 2 Cod Penal şi art. 271 din Legea 86/2006.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.